Betaalinformatie

Hoe kan ik betalen?
Betalen van bestellingen kunt u op verschillende manieren doen: achteraf binnen 10 dagen netto, per maand via verzamelfactuur, credit card of bij vooruitbetaling.

Per maand betalen via verzamelfactuur: handig, overzichtelijk én voordelig
Veel van onze klanten kiezen voor het gemak van maandfacturatie. In plaats van een factuur per bestelling, ontvangt u eens per maand een gespecificeerde verzamelfactuur voor al uw bestellingen die in de betreffende maand zijn uitgeleverd. Dat geldt niet voor creditnota’s.

Deze service is uitsluitend mogelijk in combinatie met een automatische incasso. Openstaande bedragen worden, na verrekening van eventuele creditnota’s, rondom de tweede week van de volgende kalendermaand geïncasseerd.

Wilt u ook van deze service gebruik maken, dan dient u ons te machtigen voor automatische incasso. Daartoe verzoeken wij u het machtigingsformulier in te vullen en te retourneren per e-mail of post.
Het machtigingsformulier kunt u hier downloaden.

Creditcard met automatische incasso

U kunt ook betalen met een creditcard. Uw creditcard wordt na verzending belast voor de week- of maandfactuur. 

Vooruitbetaling
U kunt ook kiezen voor vooruitbetaling. U ontvangt dan een proforma factuur waarop de bestelling en bankgegevens staan. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling verzonden.

BTW
Alle prijzen en bedragen zijn exclusief BTW.

U kunt Stromectol (Ivermectine) betrouwbaar kopen in een online apotheek https://www.ivermectine-kopen.nl in Nederland. We bieden betaalbare prijzen en echte producten.